2012. december 1., szombat

Nnnna. Tész.

Kristóf ezt mondja mostanában, ha valamivel végez. Kitől hallhatta? :)

Lényeg, hogy IGEN,  valóban elkészültem az adventi naptárral, igaz, a vége elég izgalmas volt, mert ma reggel jöttem rá, hogy délután már kell is bontani az elsőt és még nincsenek fent a számok ill. a fél csapatnak még nem volt arca. Úgyhogy reggeli előtt ezt gyorsan megejtettem és most boldogan nézegetem őket, sajnálva, hogy az én gyerekkoromban ez még nem volt szokás, de örömmel, hogy láthatom a csillogást a fiaim szemében! A Naggyal már megbeszéltük, hogy melyiknél tartunk majd, mikor megérkezik a Mikulás. Itt le is szögezte azonnal, hogy "de most nem vesz fel!" És amikor ott tartottam, hogy amikor az utolsót nyitjuk, akkor jön a Jézuska, tapsolva ugrált örömében :-) A Kicsi, mikor rájött, hogy üvegből vannak, kettőt felkapott és már kocogatta is: Tocc! Megmentettem őket.  Így néznek ki:


És így:

És mivel két zsivány mellett nem tudok rendesen figyelni, itt be is fejezem a mai írást. Délután megcsinálom az ablakdekorációt és a vele járó ablakpucolást is...

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, tetszik!
    Én is ma kaptam észbe, hogy banyek, nincsenek adventi gyertyáim... Viszont kaptunk az egyik beszállítónktól karácsonyra 1-1 Lindt csokis asztali adventi naptárat, úgyhogy én is minden nap nyitogatok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Az adventi koszorú nekem is akkor jutott csak eszembe, mikor éccsanyád felhívott, hogy van egy jó ötlete, ha nekem még nincs :)
      A Lindt nagggyon finom!

      Törlés