Google+ Followers

2013. február 14., csütörtök

Kettő táska hosszú mese nélkül


Elkészültem két régen tervezett munkával. A nővéremnek varrtam egy táskát, amivel azért nem haladtam, mert megakadtam a cipzár bevarrásával. Soha nem tanultam varrni, ezért aztán az ilyen kihívásokon hetekig el tudok agyalni. Ott várakozott szegény már olyan régóta kiszabva, hogy kis híján elfelejtettem, mit hova akarok varrni rajta. Aztán úgy döntöttem: mágneszár! És innét elég gyorsan elkészült.
Ilyen lett kívülről:


Ilyen belülről:

És így néz ki színes kendővel:


Az én táskám már egy picit bonyolultabb volt, de ez is elég gyorsan összeállt ahhoz képest, hány hónapig várt kiszabva. Egy régi táskát szedtem széjjel, mert nagyon megszerettem a méretét és a formáját. Praktikus, hogy át tudom dobni a vállamon, így ha két gyerekkel vagyok, akkor sincs útban és belefér minden, mert nagy. Felhasználtam hozzá a régi táska cipzárjait, bélését és a vállpánt tartóit. Nagyon szeretem, mert vidám lett:

Az ő belseje ilyen:

Már készül a következő darab, de mivel részben munkába álltam, még annyira sem haladok vele, mint ezekkel a példányokkal. Viszont jó hír nekem: még mindig imádom a fogászatot, vessetek meg érte, ha akartok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése